2015 ble et rekordår med 66 % vekst!

By mai 6, 2016 Uncategorized

Core Services AS har gått fra 0 til 212 millioner kroner på 5 år. Driftsresultatet økte i samme periode fra 11 til 15 millioner kroner.

Core Services hadde en omsetning i 2014 på 128 millioner. Målet i 2015, etter 5 års drift, var å runde 200 millioner. Det er derfor svært gledelig at Core Services oppnår 212 millioner i 2015.

Core Services har fokus på skape verdi for kundene våre gjennom spisskompetanse på IT infrastrukturløsninger, og forretningsdrift med høy kvalitet og integritet. Dette har gitt resultat, både i form av fornøyde kunder over tid, og at Core Services har fått tilliten hos nye kunder. Det enorme kundefokuset og ønske om å være en strategisk IT rådgiver for kundene våre, er noe alle ansatte strekker seg etter. Vi er derfor utrolig stolt av hele teamet og det vi skaper sammen med kundene og samarbeidspartnerne våre hver eneste dag.

En annen viktig faktor bak suksessen er evnen til å være i forkant med tanke på å bygge kompetanse på nye markedskonsepter og løsninger. Et område Gartner og andre analyse selskaper snakker mye om er Software Definert Datasenter (SDDC). Core Services var tidlig ute med å bygge kompetanse på dette området. Det medførte at Core Services vant avtalen med Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) da de skulle velge en partner for å designe og implementere den nye fremtidsrettede IT infrastrukturløsningen for å bidra til en effektiv og sikker drift.

“For DSS var det viktig å velge en konkurransedyktig partner. I konkurransen har vi i tillegg til pris, vektlagt at leverandøren tilbød en moderne løsning tilpasset vårt behov og at leverandøren framstod som kompetent og erfaren ift å tilby denne typen løsninger”, sa Dag Anders Brunstad, Avdelingsdirektør IKT i DSS, i pressemeldingen. Vi er stolte og glad over at DSS valgte Core Services på dette strategiske SDDC prosjektet, og ikke minst over den jobben og kvaliteten vi leverer i prosjektet.