Senior mobilitetskonsulent: Håkon Ingebrigtsen

By august 7, 2019 september 23rd, 2019 Uncategorized

Fornebu 1. august 2019

Core Services utvider mobilitetsteamet med flere seniorkonsulenter.

Core Services, som er endel av Dustin, utvider mobilitets teamet med flere senior konsulenter basert på økende etterspørsel fra nye og eksisterende kunder.

Vi opplever at fokuset på digitalisering og en mobil og sikker hverdag for de ansatte, gjør at flere bedrifter søker en kompetanse partner som kan bistå dem med rådgivning, design og implementering av mobile løsninger. Core Services er anerkjent som en kompetansepartner på IT infrastruktur, backup/arkivering, sikkerhet og Software Definerte Datasentre (SDDC)/ Private skyløsninger. Det er den samme posisjonen vi strekker oss etter også på mobilitetsområdet. Det er flere synergier mellom fokus- og kompetanseområdene våre, både mht kunnskap, men også mht våre strategiske samarbeidspartnere. Det er gevinster våre kunder vil nyte godt av. Det er derfor svært gledelig å kunne utvide temaet med flere personer med lang erfaring innen mobilitetsområdet.

Håkon Ingebrigtsen

Håkon Ingebrigtsen er ansatt som senior konsulent i Core Services. Han kommer fra Den norske legeforening der han har jobbet som konsulent siste 12 årene. Han har en bred IT erfaring, som spenner fra IT infrastruktur løsninger til mobilitetsområdet og sluttbruker opplevelsen.

“Den posisjonen Core Services har i markedet, hvor spisskompetanse og erfaring trekkes frem av kunder på områder selskapet skiller seg fra andre, er noe som gjør meg ydmyk og stolt av å bli en del av dette teamet. Jeg gleder meg til å jobbe dedikert med mobilitetsløsninger og ikke minst kunne bidra til at mobilitetsløsningene implementeres og fungerer optimalt hos nye og eksisterende kunder” sier Håkon.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Britt Aas Fidjestøl, britt@coreservices.no , tlf 97 05 78 80

Om Core Services AS

Core Services AS er en av Norges ledende leverandører av IT infrastruktur-, hyperkonvergerte- og Software definerte løsninger. Selskapet har fokus på organisasjoners sentrale IT-virksomhet, og hvordan IT kan understøtte en effektiv og verdiskapende forretningsdrift.

Med lang erfaring i IT bransjen er Core Services anerkjent som et kompetansemiljø innen løsninger og tjenester til datasenterinfrastruktur og Software definerte Datasenter (SDDC). Selskapet leverer produkter, tjenester og forretningskritiske sikkerhet, klient mobilitet- og datasenterløsninger til noen av landets største virksomheter innenfor offentlig og privat sektor.

I 2017 ble Core Services kjøpt opp av Dustin som er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester og løsninger. For mer informasjon se: www.coreservices.no