Britt Aas Fidjestøl er ny administrerende direktør i Core Services AS

By september 9, 2015 november 12th, 2015 Nyheter
baf

Fornebu, 8 September 2015: Britt Aas Fidjestøl (44) startet som ny administrerende direktør i Core Services AS 1. September 2015. Fidjestøl har 17 års erfaring fra IT bransjen hvor hun har hatt ulike lederstillinger i Hewlett-Packard (HP).

I sommer ble det klart at Helge Bukkvold, som har ledet selskapet siden oppstarten i 2010, ønsket å tre ut av dobbelt rollen han har hatt og få muligheten til å konsentrere seg om salg og kunde- og partneroppfølging. På bakgrunn av denne beslutningen igangsatte styret prosessen med å søke etter selskapets nye leder eksternt, for å profesjonalisere videre vekst.

Britt Aas Fidjestøl er utdannet siviløkonom og har har mange års ledererfaring fra Jernia og HP, hvor hun har hatt ulike lederroller innen de ulike forretningsområdene, fra datarom med infrastruktur, software og tjenester til print.

– Etter å ha vært både på kunde- og leverandørsiden har jeg opplevd stor forskjell på leverandørene. Det gleder meg derfor stort at Core Services har et enormt kundefokus i hele organisasjonen. Kompetanse i kombinasjon med kvalitet og integritet er nøkkelverdier når teamet samarbeider med bedrifter i privat og offentlig sektor for å sikre at IT understøtter en effektiv og verdiskapende forretningsdrift. Jeg er imponert over hva COre Services har fått til og gleder meg til å bli en del av teamet og videreutvikle selskapet sammen med de ansatte og gode samarbeidspartnere, sier Fidjestøl.

– Etter en etableringsperiode på 5 år ønsker vi nå å ta selskapet over i en ny fase for å kunne videreutvikle selskapet og vokse ytterligere. For å få til dette kreves det en leder på heltid. Vi kjenner Britt gjennom flere år og vet hva hun representerer som person og leder og er derfor svært glade for at hun takket ja til å bli en del av Core teamet, sier Bukkvold.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Britt Aas Fidjestøl, britt@coreservices.no, tlf 97 05 78 80
Helge Bukkvold, helge@coreservices.no, tlf 91 13 62 45

Leave a Reply