Core Services kåret til Årets Partner av Hewlett Packard Enterprise!

By september 5, 2016 Uncategorized
HPEpartnerkickoff

Under den årlige HPE partnerkonferansen som ble arrangert 1 september, ble Core Services kåret til både Årets Tjeneste Partner samt Årets Partner 2015 av HPE.

Årets Tjeneste Partner 2015

Begrunnelsen for utmerkelsen: Core Services har gjennom flere år vist at de har fokus på tjenestesalg og kompetanse innen dette. De har gjennom året igjen bevist at de kan posisjonere og vinne komplekse løsninger med et høyt tjenestenivå i godt samarbeid med HPE. De har gjennomgående høy andel tjenester på deres løsninger enten det er standard support eller kontraktsalg.

Årets Partner 2015

Begrunnelsen for utmerkelsen: Core Services vokste HPE forretningen med over 50 % i det norske markedet gjennom god felles planlegging og eksekvering, og økte HPEs markedsandel betydelig.
Core Services bygget kompetanse til Platinum sertifiseringsnivå. God interaksjon med HPE og aktiv jobbing i markedet sikret at vi sammen vant flere store prosjekter.

Dette er noen av kriteriene som lå til grunn for umerkelsen:

  • HPE som strategisk samarbeidspartner
  • Lojalitet og integritet i samarbeidet med HPE
  • Sertifiseringer og investering i kompetansebygging på HPE
  • Evne og vilje til salgsøkende aktiviteter på HPE
  • Vekst fokus med HPE
  • Evne og vilje til å vinne store sluttkundecaser med HPE

Verdi for kunder!

Å bli kåret til Årets Tjeneste Partner og ikke minst Årets Partner av HPE, er noe som betyr mye for oss. Kompetanse og partnerskap er noe vi investerer mye i, da vi ser at det skaper verdi for kundene våre, og da er det ekstra gøy når det gir utslag i gode resultater for oss og HPE. Målet med alt vi gjør er å skape verdi for kundene gjennom solid IT infrastruktur kompetanse og kvalitet i arbeidet, og det har vi fått uttelling på i form av nye prosjekter hos eksisterende og nye kunder. Vi har de siste månedene ansatt fire nye selgere/konsulenter. Målet er å tilby eksisterende og nye kunder solid kompetanse på dataroms løsninger (tradisjonell infrastruktur, Software definert datarom samt hybride løsninger) samt på nettverk og sikkerhet. Kompleksiteten og kravene til IT øker, noe vi ønsker å bistå med å forenkle gjennom godt og langsiktig partnerskap med våre kunder og partnere!

Software Defined Data Center kundearrangement!

Vi arrangerer et kundearrangement 28 september, hvor våre konsulenter deler sin erfaring på flere av fokusområdene våre. Vi tror dette kan være aktuelt for flere bedrifter