Frogner House Apartments valgte Core Services på ny trådløsløsning for gjester og ansatte.

By juli 1, 2017 Uncategorized
aruba-hospitality

Frogner House Apartments valgte Core Services til å levere deres nye infrastruktur for digitale tjenester til gjester og ansatte. Den leverte løsningen er basert på teknologi fra Aruba, en markedsleder i Enterprise segmentet ifølge analyseselskapet Gartner. Frogner House Apartments har fått løsningen installert på nær alle sine hoteller i Oslo, i tillegg til at flere hotell vil utstyres med samme løsning i fremtiden.

Frogner House Apartments har i de senere årene vokst kraftig og vi tilbyr nå over 440 leiligheter fordelt på 13 sentrale adresser i Oslo. Med hardt arbeid og fokus tilbyr vi våre gjester en hyggelig og koselig opplevelse i tråd med vår filosofi «Home when You’re not». Det å tilby våre gjester et godt og profesjonelt nettverk er også en forutsetning for å kunne levere gode tjenester og opplevelser til gjestene. Vi hadde behov for en ny løsning med topp kvalitet, samtidig som vi hadde som mål å få ned kostnadene i forbindelse med drift av løsningen. Core Services og Aruba kom best ut både på funksjonalitet og totale kostnader, sier Pierre Wilhelm Jansson, General Manager i Frogner House Apartments.

Vi er gått fra å utbedre vår trådløse løsning nesten daglig, til en hverdag hvor systemet simpelthen fungerer som det skal. Å tilby våre gjester et fungerende nett er nesten like viktig som at de får en seng. Nå får de begge deler, og Frogner House Apartments er meget tilfreds med dagens situasjon. At vi gjorde et riktig valg ved Core Services og Aruba-teknologi har vi nå erfaring med. Vi er svært godt fornøyd med leveransen fra Core Service. De leverte blant annet en komplett løsning til en hotellåpning utenfor prosjektet i løpet av 5 arbeidsdager! Det er også hyggelig å legge merke til at vi var tidligere ute med dette teknologiske valget enn andre aktører i vår bransje. Det er vi stolte over.

Frogner House Apartments har nå grunnlaget for og infrastrukturen til å videreutvikle våre digitale tjenester for våre gjester. Funksjonalitet; som sikkerhet, integrasjon mot andre systemer, enkel administrasjon med blant annet selvinnsjekk er på plass. I tillegg er det en styrke at Core Services har solid kompetanse og erfaring på implementering av denne type løsninger, avslutter Pierre Wilhelm Jansson

Det er spennende å utvikle hospitalitytjenester sammen med en så viktig partner som Core Services. Arubas portefølje av switcher og aksesspunkter bakt inn i en driftet tjeneste fra Core Services, demonstrerer det ypperste et samarbeid oppnår rettet mot en spesifikk bransje, sier John-Patrick Skaar, Salgssjef Retail og Hospitality i Aruba.