Frokostseminar 28. september

By august 18, 2016 august 22nd, 2016 Uncategorized

Vi har utvidet teamet vårt og styrket oss på flere løsningsområder, og det er noe vi ønsker å dele med dere. Derfor inviterer vi til frokostseminar hvor våre dyktige løsningsarkitekter byr på sin kunnskap om programvaredefinert datasenter, automatisering og sikkerhet.

Dato: 28 september
Tid: Kl 08:30 – 12:00
Sted: Louise Restaurant & Bar || Stranden 3 (Aker Brygge) || NO-0250 Oslo || kart

Registrering og frokostservering

Velkommen
ved Britt Aas Fidjestøl, Administrerende direktør

Programvaredefinert datasenter – et paradigmeskifte
ved Lars Janssen, Løsningsarkitekt

Infrastruktur som vi kjenner i dag står ovenfor et paradigmeskifte. For å levere nye tjenester raskere og hyppigere, samtidig som sikkerheten ivaretas, tar flere bedrifter i bruk nye og mer effektive metoder for å levere tjenestene i et datasenter. Vi setter fokus  på et programvaredefinert datasenter og de fordelene dette gir deg og din bedrift.

Vi deler vår erfaring på hvordan du raskt kan få opp IT tjenestene etter eksterne angrep som for eksempel ransomware.
ved Mats Berger, Løsningsarkitekt

Ransomware er en økende trussel, og en velfungerende Back up løsning spiller en viktig rolle. I hvilken grad er din bedrift beskyttet mot tap av data? Hvor stor er konsekvensen ved angrep?

Vi viser deg fordelene med NSX, programvaredefinert nettverk.
ved Conor Cunningham, Løsningsarkitekt

For å bevare konkurransekraft i et stadig tøffere marked, må leveransetiden på lansering av nye IT tjenester, til brukere og kunder, reduseres. For mange bedrifter er det utførende oppgaver knyttet til nettverket og sikkerheten som avgjør tiden. NSX kan være løsningen på dette problemet for din bedrift. Vi viser deg hvordan NSX gir deg segmentering av nettverk, logisk switching, routing, firewall, lastbalansering mm på en raskere og sikrere måte.

Vi viser deg hvordan du oppnår best sikkerhet med minimal administrativ overhead ved bruk av Palo Alto Networks i et NSX-miljø.
ved Per Terje Olafsen, Løsningsarkitekt, og Stian Heyerdahl Larsen, Selger

Vår digitale verden er sårbar. Alvorlige trusler står klare til å ramme deg på et utall fronter, være seg bedriftens PC’er, dataen dere lagrer i skyen, systemer i deres datasenter og/eller deres IoT-enheter. Palo Alto Networks portefølje av integrerte sikkerhetsprodukter gir økt beskyttelse mot disse truslene. I denne sesjonen demonstrerer vi hvordan Palo Alto Networks passer inn i et NSX-miljø, der automatisert provisjonering av IT-ressurser og høy grad av automatisering er normen.

Oppsummering og avslutning

Lunsj

Trykk for påmelding!