Core Services AS innfrir og blir gasellebedrift for andre året på rad

By oktober 26, 2015 november 12th, 2015 Nyheter

(Fornebu 21.oktober 2015) Core Services AS fortsetter den gode salgsutviklingen og er blitt kåret til gasellebedrift andre året på rad. Vekst på 233 % over fire år. I løpet av fem år nærmer selskapet seg 200 millioner.

Nylig ble årets Gasellebedrifter for 2015 kåret. Kriteriene som må være oppfylt er:
• Levert godkjente regnskaper.
• Minst doblet omsetningen over fire år.
• Omsetning på over en million første året.
• Positivt samlet driftsresultat.
• Unngått negativ vekst.
• Vært et aksjeselskap.

Core Services har hatt en solid salgsutvikling hvert år fra oppstarten i 2010. Driftsinntektene i 2011 (første fulle driftsår) var på 55 millioner og driftsresultatet var på 4 millioner. I 2014 endte driftsinntektene på 128 millioner og driftsresultatet på 11 millioner. En vekst på 233 %. Målet i 2015 er 200 millioner.

Som en av Norges ledende leverandører av infrastruktur til IT-løsninger har Core Services fått tillit fra flere store og mellomstore offentlige og private selskaper siste årene. Jeg er ikke i tvil om at det skyldes kompetansen hos de ansatte i kombinasjon med det sterke ønsket hos hver og en for å skape verdi for kundene, sier Britt Aas Fidjestøl, administrerende direktør i Core Services. Videre sier hun at selskapet har klart å ivareta dynamikken som er i et lite selskap, samtidig som de er i gang med å profesjonalisere og utvikle selskapet. Verdiene våre, kvalitet, kompetanse og integritet er fundamentet for kulturen vår og er forankret i alt vi gjør. Det er viktig da markedet for IT infrastruktur er forholdsvis flatt, så vi må vise at vi fortjener den tilliten kundene gir oss hver dag. Jeg er derfor utrolig stolt av Gaselle kåringen, da jeg vet hvor mye innsats de ansatte har lagt ned, sier Fidjestøl.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Britt Aas Fidjestøl, britt@coreservices.no , tlf 97 05 78 80