Ny i Core Services: Heidi Storm Kristiansen

By august 13, 2018 Nyheter

Fornebu 10 august 2018

Core Services styrker teamet med spisskompetanse på mobilitetsløsninger.

Core Services, som er en del av Dustin, har ansatt Heidi Storm Kristiansen som leder for forretningsområdet mobilitet. Et nytt satsingsområde i Core Services.

Basert på den gode utviklingen og suksessen innen IT infrastrukturløsninger, backup/arkivering, sikkerhet og Software Definert Datasenter (SDDC), utvider Core Services teamet med spisskompetanse innen mobilitetsløsninger.

«Vi opplever at fokuset på digitalisering og en mobil og sikker hverdag for de ansatte, gjør at flere bedrifter søker en kompetanse partner som kan bistå dem med rådgivning, design og implementering av mobile løsninger. Vi leverer mobile løsninger til flere av våre kunder i dag, men ønsker å styrke satsingen med flere nøkkelressurser, for å kunne bistå langt flere. Det er derfor svært gledelig at Heidi Storm Kristiansen, som har lang erfaring innen dette området, nå er endel av Core teamet», sier Britt Aas Fidjestøl, Administrerende direktør i Core Services.

Heidi Storm Kristiansen

Heidi Storm Kristiansen er ansatt som leder for forretningsområdet Mobilitet i Core Services. Dette er et nytt satsingsområdet for Core Services, men en naturlig utvidelse av dagens strategi og fokus på IT infrastruktur løsninger, backup/arkivering, sikkerhet og Software Definert Datasenter (SDDC). Heidi har over 10 års erfaring fra bransjen. De siste årene har hun jobbet som Commercial Product Manager og Senior Advisor i Techstep, hvor hun har jobbet med store globale og nasjonale kunder innen offentlig og privat sektor.

For veldig mange er mobilen allerede deres primære arbeidsverktøy, samt at det er en forventning om å få lov til å jobbe mer mobilt. Dette vil endre måten vi jobber på og kravene til sikkerhet og tilgjengelighet av arbeidsinnhold vil være sentralt for brukeropplevelsen hos de ansatte.

«Core Services er anerkjent i markedet for deres spisskompetanse innen IT infrastruktur løsninger, backup/ arkivering, sikkerhet og SDDC. Det er derfor veldig spennende å få muligheten til å etablere og bidra til å bygge opp mobilitetssatsingen i Core Services sammen med dyktige kollegaer og partnere. Jeg gleder meg til å starte en ny reise og ikke minst bidra til at Core Service blir den foretrukne leverandøren også innenfor det vi kaller Unified Endpoint Management», sier Heidi Storm Kristiansen.