Årets HPE-partner: Hybrid IT

By mai 9, 2019 Nyheter

Fornebu, 9 mai 2019

Core Services ble kåret til Årets Partner Hybrid IT 2018 av Hewlett Packard Enterprise (HPE).

Under det årlige HPE arrangementet, som ble arrangert 8. mai 2019, ble Core Services kåret til Årets Partner Hybrid IT 2018 av HPE.

Kriteriene og begrunnelsen for prisen.

Dette er kriteriene fra HPE for prisen:

  • HPE som strategisk samarbeidspartner
  • Lojalitet og integritet i samarbeidet med HPE
  • Sertifiseringer og investering i kompetansebygging på HPE’ s Hybride løsninger

Begrunnelsen fra HPE for valget av Core Services:

Vinneren av Årets Partner, Hybrid IT 2018, har valgt HPE som strategisk og foretrukken hardwareleverandør innenfor server, lagring og nettverk. Partneren har gjennom en årrekke vist sterk lojalitet og integritet i sitt samarbeid med HPE. Partneren innehar alt av sertifiseringer og er en av to Platinumpartnere i Norge. Partneren evner å samarbeide godt med software leverandører innenfor skylagring, virtualisering, data- og informasjonssikkerhet og evner gjennom dette å levere helhetlige løsninger til det norske markedet.

“HPE er en strategisk partner for oss, og det er derfor svært gledelig å få denne utmerkelsen. Vi opplever at strategien vår, med fokus på å skape verdi for våre kunder gjennom spisskompetanse på IT infrastruktur-, sikkerhets – og mobilitetsløsninger, gir god uttelling både i forhold til tilliten vi får fra våre kunder, men også fra våre strategiske samarbeidspartnere”, sier Britt Aas Fidjestøl, Administrerende direktør i Core Services.

“Det har lenge vært snakket om skyløsninger og for mange bedrifter er en hybrid modell en naturlig del av IT strategien. Utfordringen for mange er manglende kunnskap og erfaring til å ta de optimale beslutningene på hva som bør ligge hvor, basert på krav til bla sikkerhet, latency og økonomi. Private skyløsninger og hybride modeller er et område Core Services besitter spisskompetanse, noe som har gjort at vi siste årene har fått tilliten fra store kunder som Helse Nord, Sporveien og Bærum Kommune mht å designe og implementere deres private skyløsninger (SDDC). En privat skyløsning i kombinasjon med offentlige skyløsninger kan for mange større bedrifter gi store økonomiske gevinster samt frigjøre mye tid fra drift. Flere søker en IT samarbeidspartner som kan bistå dem på dette området, noe som passer oss veldig bra, da det er på løsningskompetanse, erfaring og kvalitet våre kunder sier vi skiller oss mest fra andre,” sier Fidjestøl. “Denne HPE-utmerkelsen og de positive tilbakemeldingene fra våre kunder, gjør at vi vil fortsette å fokusere på å skape verdi for våre eksisterende og nye kunder gjennom solid kompetanse og leveranser av høy kvalitet.”

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Britt Aas Fidjestøl, Administrerende direktør i Core Services, britt@coreservices.no , tlf 97 05 78 80

Om Core Services AS

Core Services AS er en av Norges ledende leverandører av IT infrastruktur-, hyperkonvergerte- og private skyløsninger (SDDC). Selskapet har fokus på organisasjoners sentrale IT-virksomhet, og hvordan IT kan understøtte en effektiv og verdiskapende forretningsdrift.

Med lang erfaring i IT bransjen er Core Services anerkjent som et kompetansemiljø innen løsninger og tjenester til datasenterinfrastruktur og Private skyløsninger (SDDC). Selskapet leverer produkter, tjenester og forretningskritiske sikkerhet-, mobilitets og datasenterløsninger til noen av landets største virksomheter innenfor offentlig og privat sektor.

I 2017 ble Core Services kjøpt opp av Dustin som er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester og løsninger.

Foto: Espen Strømberg, HPE