Vi vokser og trenger flere dyktige selgere!

Core Services AS er en av Norges ledende leverandører av infrastruktur til IT-løsninger. Vi har fokus på organisasjoners sentrale IT-virksomhet, og hvordan informasjonsteknologi kan understøtte en effektiv og verdiskapende forretningsdrift.

Med lang erfaring i IT-bransjen er vi anerkjent som et kompetansemiljø innen løsninger for datasenterinfrastruktur. Vi leverer produkter, tjenester og forretningskritiske datasenterløsninger til noen av landets største virksomheter innenfor offentlig og privat sektor. I 2014, 2015, 2016 og 2017 ble vi Gaselle bedrift.

I 2017 ble Core Services kjøpt opp av Dustin Group som er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester. Vi fortsetter med samme fokus og strategi som før.

Vi er et team på 17 selgere og konsulenter og vil i 2015 omsette for ca 200 millioner kroner. Vi er blitt Gaselle bedrift to år på rad.
Som selger i Core Services vil du inngå i et salgsteam med senior selgere med høy fagkompetanse, høyt tempo og et brennende kunde engasjement.

Vi kan tilby:

Bli en del av et spennende og annerkjent IT-Selskap i vekst
Et arbeidsmiljø der vi verdsetter forskjeller og der de ansatte involveres
God opplæring og utvikling av din kompetanse
Konkurransedyktige betingelser
Et arbeidsmiljø med engasjerte og kunnskapsrike kollegaer og samarbeidspartnere

Mobility/Endpoint Management

Vi søker dyktige løsningsarkitekter/konsulenter!

Software Definert Datasenter

Vi ser etter dyktige løsningsarkitekter/konsulenter!