Senior løsningsarkitekt: Magnus Didriksson

By april 16, 2019 september 23rd, 2019 Nyheter

Fornebu 16 april 2019

Core Services utvider teamet med flere løsningsarkitekter.

Core Services, som er en del av Dustin, utvider teamet med flere løsningsarkitekter innen området IT infrastruktur, hyperkonvergerte- og private skyløsninger.

Vi opplever stor etterspørsel fra våre kunder på spisskompetanse innen privat- og hybride skyløsninger. Hos stadig flere bedrifter tvinger det seg frem et behov for å gjøre grep på IT infrastruktur siden. Mange har en skystrategi, men har behov for å ha noen tjenester i deres private skyløsning fremfor å legge alt i offentlige skytjenester. For mange betyr det bedre ytelse, frigjøring av tid, kontroll og ikke minst lavere kostnader. Forretningssiden er også fornøyd da tjenestene er tilgjengelige via selvbetjeningsportaler og kan bestilles ved behov.

“Vår erfaring er at enkelte bedrifter ønsker å ta skrittet til private skyløsninger, men prøver å gjøre det med egne IT ressurser, i tillegg til at de skal drifte eksisterende IT Infrastruktur. Dette er krevende og resultatet er ofte at prosjektene strekker ut i tid og bedriftene får ikke hentet ut de store gevinstene. Tilbakemeldingen fra kunder som har involvert Core Services i design og implementering av private skyløsninger er at et slikt partnerskap er kritisk for å lykkes på tid og kost”, sier Britt Aas Fidjestøl, Administrerende direktør i Core Services.

Magnus Didriksson

Magnus Didriksson er ansatt som senior løsningsarkitekt på forretningsområdet IT infrastruktur, hyperkonvergerte- og private skyløsninger.  Han kommer fra stillingen som seniorrådgiver hos Arbeids- og velferdsdirektoratet (NAV).  Han har 18 års erfaring med VMware og datasenterløsninger og vil inngå i teamet til Core Services.

“Magnus har den solide kompetansen og kundefokuset som resten av konsulentene i Core Services har, så jeg er veldig glad for å få Magnus ombord i Core teamet”, sier Fidjestøl.

“Core Services er anerkjent for sin kompetanse, og har en sterk posisjon i det norske markedet, noe som er viktig for meg. Jeg ser frem til å kunne jobbe med dyktige kollegaer samt bidra med min kunnskap og kompetanse ovenfor eksisterende og nye Core Services-kunder,” sier Magnus Didriksson.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Britt Aas Fidjestøl, britt@coreservices.no , tlf 97 05 78 80

Om Core Services AS

Core Services AS er en av Norges ledende leverandører av IT infrastruktur-, hyperkonvergerte- og Software definerte løsninger. Selskapet har fokus på organisasjoners sentrale IT-virksomhet, og hvordan IT kan understøtte en effektiv og verdiskapende forretningsdrift.

Med lang erfaring i IT bransjen er Core Services anerkjent som et kompetansemiljø innen løsninger og tjenester til datasenterinfrastruktur og Software definerte Datasenter (SDDC). Selskapet leverer produkter, tjenester og forretningskritiske sikkerhet, klient mobilitet- og datasenterløsninger til noen av landets største virksomheter innenfor offentlig og privat sektor.

I 2017 ble Core Services kjøpt opp av Dustin som er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester og løsninger. For mer informasjon se: www.coreservices.no