Seniorkonsulent: Oskar Rodriguez

By desember 4, 2018 april 16th, 2019 Uncategorized

Fornebu 4. desember 2018

Core utvider mobilitetsteamet med en seniorkonsulent

Basert på den gode utviklingen og vår satsning på mobilitet er det nå svært gledelig at Oskar Rodriguez blir en del av Core-teamet.

Vi opplever at fokuset på digitalisering og en mobil og sikker hverdag for de ansatte, gjør at flere bedrifter søker en kompetansepartner som kan bistå dem med rådgivning, design og implementering av mobile løsninger. Core Services er anerkjent som en kompetansepartner på IT-infrastruktur, backup/arkivering, sikkerhet og softwaredefinerte datasentre (SDDC). Det er den samme posisjonen vi strekker oss etter også på mobilitetsområdet. Det er flere synergier mellom fokus- og kompetanseområdene våre, både mht kunnskap, men også mht våre strategiske samarbeidspartnere. Det er gevinster våre kunder vil nyte godt av. At Oskar Rodriguez nå er på plass som har lang erfaring innenfor mobilitet gjør at vi forsterker også vår posisjon innenfor det nye fagområdet, sier Britt Aas Fidjestøl, Administrerende direktør i Core Services.

Oskar Rodriguez

Oskar Rodriguez er ansatt som seniorkonsulent i Core Services. Han kommer fra Techstep der han hadde tilsvarende stilling. Han har lang erfaring og tar med seg tung kompetanse etter mer enn 8 års erfaring. Han har jobbet med store globale og nasjonale kunder som løsningsspesialist på både Citrix og VMware sine produkter innenfor den digitale arbeidsflate.

Fokuset Core Services har på å skape verdi for kundene gjennom solid kompetanse og høy kvalitet, er noe jeg setter høyt, da det er avgjørende for langsiktig partnerskap med kunder og partnere. Jeg ser frem til å bruke min erfaring og kunnskap til å bidra til å bygge opp mobilitetssatsingen i Core Services sammen med dyktige kollegaer og partnere, sier Oskar Rodriguez.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Britt Aas Fidjestøl, britt@coreservices.no , tlf 97 05 78 80

Om Core Services AS 
Core Services AS er en av Norges ledende leverandører av IT-infrastruktur-, hyperkonvergerte- og softwaredefinerte løsninger. Selskapet har fokus på organisasjoners sentrale IT-virksomhet, og hvordan IT kan understøtte en effektiv og verdiskapende forretningsdrift.

Med lang erfaring i IT bransjen er Core Services anerkjent som et kompetansemiljø innen løsninger og tjenester til datasenterinfrastruktur og softwaredefinerte datasenter (SDDC). Selskapet leverer produkter, tjenester og forretningskritiske sikkerhets- og datasenterløsninger til noen av landets største virksomheter innenfor offentlig og privat sektor.

I 2017 ble Core Services kjøpt opp av Dustin som er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester og løsninger. For mer informasjon se: www.coreservices.no