Rapid7 utnevnt som leder i Forrester Wave 2018 rapport

By mai 14, 2018 Uncategorized

InsightVM er posisjonert som lederen på VRM-markedet ifølge The Forrester Wave rapporten om Vulnerability Risk Management Q1 2018

I rapporten skriver Forrester blant annet:

    • Rapid7 har allerede implementert funksjonalitet som definerer hva sårbarhets- og risikoadministrasjonsløsninger (VRM) vil se ut som i fremtiden.
    • Rapid7 InsightVM-løsning har et dashbord som ikke bare skiller ut risikoeksponeringen kvantitativt, men inkluderer en prioritert liste over aktive «kampanjer» som kundene blir utsatt for, noe som oppfordrer til å strategisk patche bedriftens enheter basert på en reell og korrekt trusselvurderingen.
    • Rapid7 utnytter samme agent for endepunktsdeteksjon- og respons (EDR) samt VRM for å lette utrulling, administrasjon og, viktigst av alt, sammenstille informasjonen fra endepunktene på ett sentralt sted.

Denne rapporten understreker Rapid7 sin evne til å eksekvere. Rapid7 blir pekt på som en solid aktør i markedet med en god strategi og en intuitiv og fornuftig sammensatt portefølje. Ta kontakt med Stian Heyerdahl-Larsen (shl[at]coreservices.no) i Core Service AS for mer informasjon om Rapid7 sine løsninger og tjenester.