Effektiv samhandling skaper gevinster

By januar 4, 2018 Uncategorized

Over 65% av kunnskapsarbeidere samhandler flere ganger om dagen – og i det moderne arbeidslivet er det ikke lenger nødvendig å være på samme sted for å kunne gjøre dette effektivt.

Uansett om møtene gjennomføres ansikt til ansikt eller virtuelt er laptopen det mest brukte verktøyet. Selv i telekonferanser, hvor deltagerne tradisjonelt har ringt inn over telefon, bruker nå halvparten laptopen til både lyd og bilde – og Skype for Business er det vanligste verktøyet.

I tillegg har det vokst frem en hel rekke nyttige samhandlingsverktøy, som Slack, Discord, Asana, Podio, Ryver og Trello. Felles for disse er at det blir enkelt for prosjektgrupper å dele filer og kommunisere, på tvers av både selskaper og landegrenser.

Vi har kommet langt de siste ti årene, men veien til sømløs samhandling har vært brokete. Hvem har vel ikke sittet i en telekonferanse og irritert seg grønn over tastaturknitring, samtaler i bakgrunnen og elendig lydkvalitet, mens man forsøker følge med på en powerpointpresentasjon på dårlig engelsk? Før pleide presentatøren å løse støyproblemet ved å tvinge alle over på mute, men i dag forventes det oftere og oftere at alle deltagerne i et virtuellt møte bidrar.

Heldigvis har teknologien gått videre. Bruker man riktig utstyr, er fortidens irritasjonsmomenter en saga blott.

HPs nyeste EliteBook-modeller er bygget for å gjøre samhandling så enkelt som mulig. Her finner du en rekke finesser som alle bidrar til å bedre brukeropplevelsen:

  • Skype for Business: Egne taster for å besvare anrop, avslutte samtaler, sette deg selv på mute, og dele skjermbildet, slik at du har fingerspisskontroll på hver eneste call.
  • HP Noise Cancellation Software: Unik programvare nuller ut all bakgrunnssstøy, enten det er høylytte samtaler i kontorlandskapet, bakgrunnstøy på en flyplass eller espressomaskinen i kafeen.
  • HP Audio Boost: Maskinen vet om du spiller musikk, ser film, eller hører på noen som prater, og tilpasser lyden deretter.
  • Bang & Olufsen-lyd: Opptil fem høyttalere og gode mikrofoner gir deg følelsen av å være i samme rom som de du snakker med.
  • HP PhoneWise: Egen app som lar deg bruke PCen til å besvare mobiltelefonen – perfekt for deg som bruker PC-headset, men fortsatt får telefonhenvendelser
  • HP Velocity: tar seg av vanlige nettverksflaskehalser som packet loss, latency og WiFi-congestion – noe som muliggjør raskere filoverføring, jevnere videosamtaler og bedre trådløs ytelse.
  • HP SureView: Innebygget privacy-filter holder nysgjerrige øyne unna.

Ønsker man å holde det stille i kontorlandskapet, kan man legge til rette for samhandling på stillerom i stedet, ved å utstyre dem med HPs nye Conferencing Displays. Da er det bare for de ansatte å koble laptopen sin til de store, flotte skjermene, og nyte godt av et popup webcam, stereohøyttalere, god mikrofon og innebygde konferansetaster.

Vil du lære mer om hvordan du kan tilrettelegge for enda bedre samhandling i din bedrift? Ta kontakt med Core Services i dag!

[contact-form-7 id=”17″]