Seminar: Skygge IT og Ransomware

By januar 2, 2017 januar 4th, 2017 Uncategorized

Core Services inviterer til seminar om Skygge IT og Ransomware!

Når:  8. februar 2017

Hvor: DS Louise, Aker Brygge

Om Seminaret

Ved hjelp av Palo Alto Networks Aperture kan du forlenge synligheten og kontrollen, til å dekke SaaS-tjenester, som Office 365, Google Drive og Dropbox, som stadig vokser i popularitet og utbredelse. Skybaserte applikasjoner har frem til nå vært tatt i bruk av mange ansatte uten at det har vært avklart med bedriften og dens IT-sikkerhetsavdeling. Skygge-IT slår et stort hull i bedriftens sikkerhetsbarrierer. Men også for bedrifter som har tillatt bestemte SaaS-tjenester kan manglende innsyn i hvilke data som er lagret i skyen, hvilke policies for deling av dataen som gjelder og mulig opplasting av malware-infiserte filer, være en bekymring.

For bedriftens endepunkter og servere er stadig mer sofistikerte former for malware en konstant trussel. Tradisjonelle antivirussystemer har gang på gang vist sin utilstrekkelighet overfor nye og ukjente trussler. Palo Alto Traps er en helt ny måte å levere sikkerhet for PC`er og servere. Den krever ikke signaturfiler. Den legger veldig liten belastning på enhetene. Den beskytter maskinen også når den er uten nettverksforbindelse. Palo Alto Traps forsøker ikke å kartlegge allverdens sårbarheter i ymse programvare, men gir optimal beskyttelse mot Ransomware og Advanced Persistent Threats gjennom å kjenne igjen og stoppe angrepsmetoder som benyttes ved malwareangrep og utnyttelse av sårbarheter

Påmelding

[contact-form-7 id=”1135″]

Agenda

1

09.00 - 09.30

Introduksjon om Core Services, Palo Alto Networks og truslene med Skygge-IT (Stian Heyerdahl-Larsen, Core Services)
2

09.30 - 10.15

Presentasjon og demonstrasjon av Aperture og Next Generation Firewall med fokus på innsyn og kontroll av SaaS tjenester (Eirik Walderhaug, Palo Alto Networks)
3

10.15 - 11.00

Presentasjon og demonstrasjon av Palo Alto sin avanserte endepunktsbeskyttelse; Traps (Eirik Walderhaug, Palo Alto Networks)
4

11.00 - 11.15

Spørsmål og svar
5

11.15 - 12.00

Lunsj