Senior nettverks- og sikkerhetsselger: Børre Borgersen

By september 23, 2019 Nyheter

Fornebu 18. september 2019

Core Services utvider teamet med senior nettverks- og sikkerhetsselger.

1. september utvidet Core Services salgsteamet med Børre Borgersen, senior nettverks- og sikkerhetsselger.

Den gode utviklingen Core Services opplever gjør at vi fortsetter å utvide teamet med seniorressurser, denne gangen innen nettverk og sikkerhet. Tilbakemeldingen fra våre kunder er at de verdsetter spisskompetansen selskapet besitter på våre strategiske områder, som privat sky, IT infrastruktur, samt mobilitets-, nettverks- og sikkerhetsløsninger.  Vi bruker mye tid på kompetanseheving, slik at våre ansatte er relevante og kan bringe verdi til våre kunder.

“Børre Borgersen har lang fartstid i bransjen og har solid kunnskap og kompetanse knyttet til nettverks- og sikkerhetsløsninger. Det er derfor svært gledelig at Børre nå blir en del av Core-teamet”, sier Britt Aas Fidjestøl, Administrerende direktør i Core Services.

Børre Borgersen

Børre Borgersen er ansatt som selger i Core Services. Børre har vært i bransjen siden 1999, og har jobbet med sikkerhet i totalt 6 år. Han har erfaring fra prosjekter som omfatter trådløst, brannmur, klient- og endepunktsikkerhet gjennom flere år, med IT-sikkerhet og nettverk som fagområde.

“Core Services har en ledende posisjon innen private skyløsninger og IT infrastrukturløsninger. Selskapet har det beste utgangspunktet for å være kundens foretrukne leverandør også på mobilitet, trådløse nettverk og sikkerhetsløsninger. Jeg er imponert over posisjonen de har klart å bygge opp også på disse områdene de siste årene. Jeg gleder meg til å begynne i et meget kompetent team med fokus på salg og levering av totalløsninger mot både privat og offentlig kunder,” sier Børre Borgersen.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Britt Aas Fidjestøl, britt@coreservices.no , tlf 97 05 78 80

Om Core Services AS

Core Services AS er en av Norges ledende leverandører av IT infrastruktur-, hyperkonvergerte- og Software definerte løsninger. Selskapet har fokus på organisasjoners sentrale IT-virksomhet, og hvordan IT kan understøtte en effektiv og verdiskapende forretningsdrift.

Med lang erfaring i IT-bransjen er Core Services anerkjent som et kompetansemiljø innen løsninger og tjenester til datasenterinfrastruktur og Softwaredefinerte Datasenter (SDDC). Selskapet leverer produkter, tjenester og forretningskritiske mobilitets-, sikkerhet- og datasenterløsninger til noen av landets største virksomheter innenfor offentlig og privat sektor.

I 2017 ble Core Services kjøpt opp av Dustin som er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester og løsninger.

For mer informasjon se: www.coreservices.no